Rendezvények

A konyhaklub és az élménykonyha viszonylag új fogalmak a magyar vendéglátásban. Kevesen tudják, hogy mit takarnak ezek a kifejezések, mire használhatók a szolgáltatásaik. Szeretnénk minden érdeklődőnek a segítségére lenni, elmondani, hogy mi mindenre alkalmas a mi konyhaklubunk.

A Konyha rendelkezik egy professzionális séfpulttal, mely a főszakácsnak számos konyhatechnológiai eszközt biztosít (sütő, pároló, indukciós főzőlap, wok, vaslap, stb). Ezen kívül van még 4 kisebb főzőállás, mely lehetőséget ad nagyobb közös főzőcskézéshez, vagy akár egy főzőtanfolyamhoz.

A Mezzo Kuzin két különböző teremmel áll vendégei rendelkezésére:
A Nagyterem variálható, hosszú asztalaival 16 fő részére alkalmas helyiséget tudunk biztosítani az étkezéshez, és a kulináris örömök élvezetéhez.
Ezen felül van egy kisebb, de annál exkluzívabb, 2-6 fő kényelmes elhelyezését biztosító Klubszoba, mely ideális kisebb üzleti megbeszélések, privát vacsorák, vagy igazán romantikus randevúk helyszínének.

Rendezvénytípusok

Vállalati események:
Az élménykonyhát partnereink szemével alkottuk meg. Vonuljon vissza az iroda nyüzsgésétől, tárgyaljon partnereivel, szervezze meg vállalata csapatépítő estjét elegáns, nyugodt környezetünkben.

csapatépítő tréning
termékbemutató
PR esemény
partnertalálkozó
prezentáció
kis létszámú fotózás
sajtótájékoztató
jótékonysági est
üzleti reggeli
állófogadás


Ünnepségek, családi összejövetelek:
Tegye közelgő eseményét felejthetetlenné és ünnepeljen a Mezzo Kuzin Konyhaklubban bensőséges, privát környezetben.

születésnap
legénybúcsú
leánybúcsú
borkóstoló
osztálytalálkozó
baráti összejövetel
diplomaosztó
főzős házibuli
közös meccsnézés
koktélest
eljegyzési parti