Rólunk

A Mezzo Music Restaurant családi vállalkozás. Törzsvendégeink kérésének tettünk eleget a megszületésével, akik szerették volna megtanulni kedvenc ételeik receptjét és fejleszteni konyhai tudásukat. A nevet is törzsvendégünk, Geszti Péter ötlötte ki a rá jellemző mágikus szóhasználattal, hiszen a kuzin kis áthallással egyszerre unokatestvér, rokon (cousin) és a konyha (cuisine) francia neve.

A Mezzo unokatestvére így kapta a Mezzo Kuzin Konyhaklub nevet. Ez a helyszín egy élménykonyha, ahol profik és kezdők, gourmet és házias ételek kedvelői, bor ínyencek és édesszájúak interaktív módon tanulhatnak. Van, aki csak nézni szereti, ahogy készülnek az ételek, van, aki kanalat ragad. Van, aki azért jön, hogy együtt főzhessen barátaival, főnökeivel, vagy üzleti partnereivel kötetlen környezetben, és van, aki szívesebben jön ide a barátaival hétvégén, mert nem neki kell majd főznie és mosogatnia, de mégis adott a privát, otthonos hangulat.

Az élménykonyha a társasági élet új színfoltja lett, trend lett a főzni tanulás vagy az intim körben való vacsorázás, kis konyhai túrával elegyítve. Újabban leánybúcsúk, legénybúcsúk, céges bulik, születésnapok kedvelt helyszíne.

Miben lesz mégis a Mezzo Kuzin más? Széles körben próbáltuk ki a hazai kínálatot, és azt tapasztaltuk, hogy a magas konyhai minőséghez ritkán társul a lakberendezés és eszközhasználat hasonló kifinomultsága. Mi szeretnénk a konyhát a benne készült termékek profizmusával körbevenni.

A kezdeti támogatóinknak köszönhető közös munka eredménye egy elegáns és modern design lett, ahol a vendég nem csak gasztronómiai élvezeteknek hódolhat, de esztétikai élményben is részesül.

A Mezzo Kuzin Konyhaklub egy életérzést közvetít, a színek, a formák, az illatok és az ízek harmóniájáért.

Érdemes kipróbálni.