Szolgáltatásaink

Terembérlés
Rendezvényhelyszínt keres egy, már megtervezett eseményhez? A Kuzin kiváló teret biztosít bármilyen kis létszámú rendezvénynek. A Rendezvények menüpont alatt széles skáláját megtalálja a nálunk szervezhető eseményeknek. Terembérlés esetén a konyha, a nagyterem és a klubszoba is szabadon igénybe vehető – teret adva a Ön bármilyen elképzeléseinek.

Rendezvényszervezés
Bízza ránk estéje teljes körű megszervezését, legyen szó bármilyen extrém kívánságról. Rendezvényszervezői és a vendéglátásban hosszú évtizedek alatt szerzett tapasztalatunk segítségével felejthetetlenné tesszük kulináris eseményét. Megkomponáljuk Önnek a teljes étel- és italkínálatot, valamint igény szerint műsort szervezünk – Önöknek csak élvezniük kell az estét.

Konyhaklub

Nem szeret mosogatni? Esetleg a főzést is másra hárítaná? Töltsön el nálunk egy emlékezetes estét családjával, barátaival vagy akár üzleti partnereivel. Az alapanyag beszerzést, főzést, tálalást, mosogatást mi vállaljuk, Önnek csupán a házigazda szerepét kell ellátnia. Esetleg a társaság összekovácsolása a cél? Segítsenek szakácsunknak elkészíteni a vacsorát – a közös főzés emlékezetes lesz a társaság számára.

Egyéb szolgáltatások

Ha bármilyen különleges igénye lenne estéje tökéletesítése érdekében, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Például: